Bodyshaping

Cavitatie is de meest recente ontwikkelde en efficiënte methode om vet te verwijderen. De behandeling van een probleemzone duurt slechts 15 to 30 min en de resultaten zijn meestal direct zichtbaar.

Vrijwel direct zichtbaar resultaat

Cavitatie behandelingen

Cavitatie is de meest recente ontwikkelde en efficiënte methode om vet te verwijderen. Het is een niet chirurgische, pijnloze behandeling die geen littekens achter laat. Het resultaat wordt ook wel vergeleken met liposuctie, maar dan natuurlijk zonder een operatie. Deze methode is wetenschappelijk bewezen en wordt al in veel landen toegepast. Liposuctie behoort met de komst van cavitatie tot de verleden tijd!

Wat is cavitatie?

Het apparaat wat tijdens de behandeling wordt gebruikt laat geluidsgolven door middel van een handstuk het lichaam in. Door de geluidsgolven ontstaan er microbubbels tussen de vetcellen die vervolgend imploderen. Daardoor ontstaat er druk op vetcellen waardoor de vetcellen breekt, waardoor het vrijgekomen vet op een natuurlijke wijze wordt opgenomen in de lymfe en de bloedbanen, die het transporteren naar de nieren en lever en daarna het lichaam verlaten door de urine en ontlasting. Zo voert het lichaam op een 100% natuurlijke lichaamseigen manier af

Aanvullende informatie

De behandeling van een probleemzone duurt slechts 15 to 30 min en de resultaten zijn meestal direct zichtbaar. Voor een optimaal resultaat wordt 1 behandeling per week aanbevolen. Om het natuurlijke lichaamseigen proces te ondersteunen wordt het aangeraden om na de behandeling minimaal 2 liter water te drinken en veel te bewegen. Het cavitatie apparaat is geen afslank apparaat, maar een bodyshaper. Het apparaat haalt alleen vet op de probleemzones weg. Ook cellulitis verdwijnt als sneeuw voor de zon!

Prijzen

Prijzen kunt u aanvragen via info@spabron.nl of 0524 – 22 22 75
Het intakegesprek voor cavitatie is geheel gratis!