Huisregels

Om uw verblijf bij Spabron ontspannen en aangenaam te laten verlopen zijn bepaalde huisregels van toepassing

Huisregels

 1. Een Coronatoegangspas is niet nodig voor toegang tot de wellness. Voor toegang tot de horeca is dit wel van toepassing.
 2. Gebruik bij binnenkomst desinfectie gel om uw handen te desinfecteren. Wij bieden dit op meerdere punten aan. Was na het toiletbezoek grondig uw handen.
 3. Houdt 1,5 meter afstand. Geef elkaar de ruimte.
 4. Blijf thuis wanneer u corona (-gerelateerde klachten) heeft. Heeft u reeds gereserveerd? Dan horen wij dit graag, uw sauna reservering wordt kosteloos geannuleerd.
  M.b.t. hotelboekingen en corona-gerelateerde klachten verwijzen wij u naar punt 34 en 35.
 5. We verzoeken u vriendelijk altijd de aanwijzingen van het personeel op te volgen.
 6. Betaal bij voorkeur contactloos (pin of mobiel).
 7. Voor een aangenaam verblijf heeft u het volgende nodig voor saunabezoek; slippers (verplicht buiten de saunacabines), handdoek voor douchen, badlaken voor het zitten en liggen in de sauna’s en ligstoelen. Het dragen van een badjas is verplicht in de rust- en eetruimtes. U kunt deze artikelen ook bij ons huren.
 8. Om optimaal te genieten van de sauna’s en rustruimtes, vragen wij u om de stilte in acht te nemen en rekening te houden met andere gasten.
 9. Uit hygiënisch oogpunt is het verplicht bij warme droge ruimtes, waaronder de sauna’s, plaats te nemen op een handdoek waarbij ook de voeten op de handdoek rusten.
 10. Het dragen van badkleding is niet toegestaan.
 11. Uw persoonlijke eigendommen dient u afgesloten in lockers te bewaren.
 12. Spabron aanvaardt geen aansprakelijk ten aanzien van schade aan goederen en/of personen. Behoudens grove schuld of nalatigheid.
 13. Saunabezoek kan van positief invloed zijn op uw gezondheid. Indien u echter twijfelt ivm medicijngebruik of aandoeningen dient u uw eigen arts te raadplegen.
 14. Bij bezoek aan ons bedrijf gaat u akkoord met onze huisregels/voorwaarden.
 15. Als bezoeker bent u verantwoordelijk voor de door u toegebrachte schade aan onze eigendommen en die van andere bezoekers.
 16. Kinderen onder de 16 jaar, worden uitsluitend onder begeleiding van een volwassene toegelaten en dienen in bezit te zijn van een zwemdiploma.
 17. Het nuttigen van zelf meegebracht eten en drinken is niet toegestaan.
 18. Glazen en borden mogen niet mee worden genomen naar de sauna’s en/of baden.
 19. Storend gedrag, waaronder (doch niet uitsluitend), intimiteiten, agressie, luidruchtigheid en gebruik van drugs worden niet getolereerd. Gasten die zich hier niet aan houden dienen op eerste verzoek van het personeel, na volledige betaling en zonder restitutie, ons bedrijf te verlaten.
 20. Het personeel is bevoegd om bezoekers de toegang te weigeren of te ontzeggen.
 21. Alcohol en sauna gaan niet goed samen. Het personeel is bevoegd, voor uw en onze veiligheid, om te weigeren alcohol te schenken aan gasten wanneer ze dit niet verantwoord achten.
 22. Aanwijzingen van het personeel dienen opgevolgd te worden.
 23. Het is verboden om beeld- en of geluidopnamen te maken. Apparatuur met een camera zijn nergens toegestaan.
 24. Mobiele telefoons dienen uitgezet te worden en in de locker achtergelaten te worden. Ook tablets zijn niet toegestaan.
 25. Het gebruik van een e-reader zonder camera en geluid is toegestaan in rustruimtes en op het terras.
 26. Het gebruik van andere elektrische apparaten is niet toegestaan. Ook is ontharen/scheren niet toegestaan.
 27. Duiken of springen in baden is niet toegestaan.
 28. Houdt uw vocht goed op peil door middel van water te drinken.
 29. Voor uw en onze veiligheid kan er videoregistratie zijn.
 30. Voor gebruik van de sauna en baden is het verplicht te douchen. Dit is niet alleen hygiënisch maar ook een onderdeel van gezond saunabezoek.
 31. Löyly, aufguss of opgooien van water en/of geurende essences mag uitsluitend gedaan worden door medewerkers van Spabron en met middelen die door Spabron ter beschikking worden gesteld.
 32. Het bezet houden van ligbedden, banken en stoelen zonder dat deze gebruikt worden, is niet toegestaan.
 33. Roken of het gebruik van alternatieve rookwaren is alleen toegestaan op de daarvoor aangewezen rookplekken. Voor ons wellness-centrum en hotel geldt dat bij overtreding hiervan, direct een ontzegging volgt van de toegang tot ons wellnesscentrum en hotel. Hiervoor wordt naast de kosten van uw verblijf, € 150,- in rekening gebracht aan schoonmaakkosten.
 34. Annuleringsvoorwaarden hotelreservering:
  * Tot 1 week voor aankomstdatum: Kosteloos annuleren of eenmalig verzetten van de boeking.
  * 7 t/m 4 dagen voor aankomstdatum: Annuleren of verzetten kan, wij rekenen hiervoor €25 administratie kosten.
  * 3 t/m 2 dagen (72 tot 24 uur) voor aankomstdatum: 50% van de kosten van de 1e nacht.
  * Vanaf 1 dag (24 uur) voor aankomstdatum: 100% van de kosten van de 1e nacht
 35. Hotelboeking annuleren i.v.m. ziekte danwel griepverschijnselen; Indien u binnen 7 dagen voor aankomst bij ons hotel uw hotelboeking wenst te annuleren, zijn wij genoodzaakt om hiervoor annuleringskosten in rekening te brengen. Indien u in verband met ziekte danwel overige redenen dient te annuleren adviseren wij u een beroep te doen op uw reis/annuleringsverzekering.
  In verband met de huidige Covid-19 situatie bieden wij uit coulance extra annulerings-service aan. Uw hotelboeking annuleren is kosteloos indien u zich tot 14 dagen voor boekingsdatum laat testen op Covid-19 en dit testresultaat positief is. Het testresultaat inclusief datum en NAW gegevens, deelt u tezamen met schriftelijke annulering via info@spabron.nl
Menu