Spabron

Ons bedrijfsfilosofie is dat een sauna & wellness bezoek niet alleen fijn en ontspannend dient te zijn, maar ook goed betaalbaar!

U bent van harte welkom!

Sauna en Wellnesscentrum

Spabron is een middelgrote sfeervolle sauna en wellnesscentrum met eigen hotelkamers in Drenthe, te Oosterhesselen. Dagelijks kunt u bij ons op meerdere tijdstippen deelnemen aan opgietingen met heerlijke geuren. Ons bedrijf is in de afgelopen jaren zeer grondig gerenoveerd en gemoderniseerd.

Betaalbaar genieten

De bedrijfsfilosofie van Spabron  is dat een sauna & wellness bezoek niet alleen fijn en ontspannend dient te zijn, maar ook goed betaalbaar! Dat geldt ook voor onze geprezen keuken met heerlijke broodjes en gerechten! Onze beauty- en massage behandelingen beschikken over een hoge kwaliteit met een goede betaalbare prijs. Zo hebben wij in de afgelopen jaren al meer dan 100.000 gasten mogen verwennen! Bij ons staan sfeer, ontspanning, hygiëne, uw welzijnsgevoel en persoonlijke aandacht hoog in het vaandel! Voor uw veiligheid en welzijn beschikken wij over 7 BHV medewerkers die o.a. training hebben gehad in reanimatie, brand blussen, eerste hulp bij wonden, ontruiming en communicatie.

Video impressie

Menu