Recensies

Wij worden hoog gewaardeerd door onze gasten op diverse websites zoals Booking.com, Zoover.nl, Facebook.com en via Google.

Onze scores op populaire websites

*Let op: de beoordelingen kunnen verandert zijn op het moment van lezen. Klik op één van de bovenstaande blokken om actuele beoordelingen te bekijken.

Uitgelichte recensies

Luxe drents verblijf geboekt. Heerlijke saunamogelijkheden met bubbelbaden. Inclusief massage en gezichtbehandeling. Een super drie gangenmenu waar je zelf mag kiezen van de kaart. Na de nacht op een knusse kamer met alles wat je nodig hebt en heerlijk uitgebreid ontbijt, de zondag nog genoten van alle saunafaciliteiten.

Henk Keizer
Beoordeeld via Zoover

Nachtje in hotel, dagje in sauna. Uitstekende sauna, vriendelijk personeel. Redelijk goed eten. Buiten heerlijk bad en baden, redelijk ruim, op de foto een relaxruimte. Zeker aanrader.

Erik Reissenweber
Beoordeeld via Google

Super kleinschalige plek, heerlijk slapen, in badjas genieten van lekker ontbijt en daarna sauna in. Alles beschikbaar ook heerlijke open haard sauna, kleine maar goede opgietingen, buiten zwembad, lekker dinner eten. Aardige medewerkers.

Roel Rakhorst
Beoordeeld via Google

Goede, mooie sauna! Niet groot, maar genoeg keus aan sauna’s. Het is er meestal ook niet druk, wat ik heerlijk vind. Het personeel is vriendelijk en het eten is ook goed. Elke keer weer genieten als ik er ben!

Maaike Paap
Beoordeeld via Google

Super genoten van deze mooie sauna. Ook heerlijk geslapen in het hotel erboven na de ayurveda massage. Complimenten aan het hele personeel voor de goede zorgen en het echte gevoel dat je als gast hartelijk welkom bent.

Theo Menke
Beoordeeld via Google

Gisteren voor het eerst hier geweest. Omdat het onze eerste keer was kregen we een rondleiding. Wat een vriendelijk personeel! We hebben genoten, ook van het eten dat heel goed was. We hebben meteen een 10 badenkaart genomen. We zullen dus zeker vaker komen.

Christa Mallinckrodt-van Den Boom
Beoordeeld via Facebook

Een héérlijke plek on te ontspannen. Ruime keus aan sauna’ s, schoon, netjes, vriendelijk personeel. Vandaag een zalige massage gehad met een voetzoolreflexmassage. Zonder iets van me te weten voelde ze fijnloos waar mijn probleem punten lagen. Ik kom graag terug om te ontspannen en me weer even op te laden.

Natasja Jansen
Beoordeeld via Facebook

Een mooie sauna. Zeker de moeite waard om heen te gaan. Vriendelijk personeel, en genoeg faciliteiten om een dag in om te krijgen. Goed verzorgd en het eten is heerlijk daar. Wij gaan er in iedere geval vaker terug.

Jolanda Maat
Beoordeeld via Facebook